Welcome image

Bine ai venit!

„Nu faci o fotografie doar cu o cameră foto. Vei aduce la actul de fotografie toate pozele pe care le-ai văzut, cărțile pe care le-ai citit, muzica pe care ai auzit-o, oamenii pe care i-ai iubit. "

Eu sunt Valentin Tînjală, și aceasta este viziunea mea despre ce ar trebui sa reprezinte o fotografie. Sunt gata să împărtășesc cu tine toate experiențele trăite pâna acum. Sunt fotograf profesionist, si când zic profesionist ma refer la faptul ca am studii de specialitate si un atestat acreditat ANC. Sunt specializat pe fotografia de eveniment, maternity si portret. Misiunea mea este să transpun sentimentele tale in fotografii unice, care să spună povestea evenimentului tău la superlativ! Nimic nu mă bucură mai mult decât să văd un client FERICIT după ce primește fotografiile.Te invit să arunci o privire pe portofoliul meu, și dacă îți place ce vezi, dă-mi un mesaj și hai să conturăm povestea ta!

Viziunea mea...

„Nu faci o fotografie doar cu o cameră foto. Vei aduce la actul de fotografie toate pozele pe care le-ai văzut, cărțile pe care le-ai citit, muzica pe care ai auzit-o, oamenii pe care i-ai iubit. " -  Ansel Adams

Pentru mine fotografia este mai mult decat un job, este un stil de viata. 

Voi fi alaturi de voi de cand va treziti pana la ultimul moment al petrecerii, lucru pe care nu vi-l ofera niciun alt furnizor pe care il veti contracta. Iar dupa ultimul moment al petrecerii, voi sta pregatit in speranta ca voi mai surprinde un ultim cadru memorabil.

Ma voi asigura ca toate emotiile voastre, ale parintilor, ale bunicilor si ale fratilor/surorilor, vor fi imortalizate in fotografii care sa va pastreze viu in memorie fiecare moment important al evenimentului.

Vom incepe distractia alaturi de domnisoarele si cavalerii de onoare, dupa care la biserica voi surprinde lacrimile din ochii invitatilor, dar si tinutele deosebite alese de voi dupa ore si ore de umblat.

Urmeaza minim 2 ore petrecute impreuna la o sedinta foto dedicata doar voua, unde voi incerca sa scot din voi toata iubirea si pasiunea pe care le impartasiti.

Distractia se va muta la locatia aleasa de voi pentru party, unde voi scoate in evidenta toate aranjamentele alese cu grija de voi, dupa care vom canta, vom dansa, si ne vom distra pana la epuizare.

Vrei sa lucrezi cu mine?

Rezerva-ti locul chiar acum!

Lasa-mi datele evenimentului tau, si te voi contacta cat de repede pot!